Олії-афродизіаки, або Як зробити вечір чарівним

Недосипання, стреси на роботі, кредити та сімейні негаразди придушують нас і роблять життя сірим. Насамперед страждає емоційна сфера: ми йдемо в себе та обділяємо увагою партнерів. Згодом пристрасть згасає і ви стаєте просто співмешканцями, які перекидаються кількома фразами за вечерею. Не тішить перспектива? Врятуйте тьмяні стосунки і відновіть палкі почуття, звернувшись до магії аромамасел.

Чому аромамасла називають афродизіаками? Як їх застосовувати?

Чому аромамасла називають афродизіаками? Як їх застосовувати?

Для початку уточнимо, що таке афродизіаки. Це їстівні та неїстівні речовини, які пробуджують лібідо. Ефірні олії справляються із цим завданням. У їх складі присутні феромони. А це свого роду магніт для протилежної статі. Вдихаючи пряні аромати, прокидається сексуальність і чуттєвість. Ви відчуваєте легкість та розслабленість у тілі. Ефір змушує кров рухатись швидше, піднімає настрій.

Щоб ароматизувати простір, скористайтесь аромадифузором або лампою. Для створення романтичної обстановки підійде і декор-коптилка. 2-3 краплі і в повітрі з'явиться запашна хмара. Подбайте про половинку і приготуйте запашну ванну: додайте 6-8 крапель улюбленого ефіру в гарячу воду. Для посилення аромату налийте у воду склянку молока, вершків, йогурту або… червоне вино. Приймати таку ванну можна не більше ніж 15 хвилин. Для аромамасажу розчиніть 5 крапель ефіру в столовій ложці базової олії.

Які властивості мають ефірні афродизіаки?

Підготовка до романтичного вечора у розпалі. Насолоджуйтесь атмосферою, правильно підібравши аромат. Які властивості мають олії? Про це і поговоримо:

  • сандал. Класичний чоловічий афродизіак. Ефір надає чоловікові впевненості, робить його більш привабливим в очах партнерки;
  • кедр. Для сором'язливих пар: деревно-хвойний аромат усуває скутість і сором, допомагає розкріпачитися;
  • бергамот. Пряний запах пробуджує фантазію та розслабляє тіло. №1 для масажу;
  • імбир. Терпкий та пекучий ефір посилює чоловічу потенцію, тонізує та зігріває;
  • неролі. Цитрусовий запах розпалює пристрасть та чуттєвість, продовжує приємне відчуття від оргазму. Підходить сором'язливим особам;
  • кипарис. Підходить чоловікам у віці: підвищує витривалість, надає впевненості у своїх силах;
  • кориця. Зігріває, пробуджує яскраві фантазії. Східний ефір посилює чутливість. Традиційно жіночий аромат;
  • майоран. Чоловічий афродизіак, що допомагає налаштуватися на одну хвилю з партнеркою;
  • жасмін. Ніжний ефір для таких самих ніжних створінь. Розкріпачує, нормалізує гормональний фон;
  • пачулі. Екзотичний аромат підходить і чоловікам, і жінкам. Найкращий для експериментів;
  • троянда. Одні з найпотужніших афродизіаків. Подовжує репродуктивні здібності, допомагає позбутися комплексів;
  • мускатна шавлія. Сильний збудник, пряний, з легкою гіркуватістю. Не поєднується з алкоголем.

Вибирайте натуральні олії від відомих брендів (Greenleaf, StoneGlow, Dr. Vranjes). Вони випромінюють приємний запах і мають цілющий ефект на відміну від дешевих синтетичних підробок. Купити аромапродукцію для дому ви можете в інтернет-магазині Scents.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]